Utveckling av medarbetare

Vi vill göra affärer och finna nya kunder, även i dessa tuffa tider. Här är vårt erbjudande till er, använd denna tid till att sätta upp ett nytt modernt, digitalt och hållbart arbetssätt för uppföljning och utveckling av medarbetare och ledare.

Vi vill under maj till augusti erbjuda PQM Systems plattform kostnadsfritt till företag med upp till 50 anställda. Vi erbjuder även vår uppstartsutbildning online för alla medarbetare för ett reducerat pris. 5000:- istället för ordinarie 15000:-.

Följ upp personalen på distans

Med vår digitaliserade process för att följa upp och genomföra utvecklingsdrömmar och mål kan ert företag ta hand om personalen och skapa hållbara utvecklingsdrömmar, för alla. Idag tvingas många arbeta hemifrån, vissa företag måste till och med permittera sin personal. Vad vi alla vet är att det kommer en morgondag när krisen är över, då ska vi alla vara så väl förberedda vi kan för att leverera produkter och tjänster i våra företag.

Vi är i en situation där många av er kan ha svårt att investera pengar, så ni väljer själva betalningstiden för utbildningen. Upp till 90 dagars betalningstid.

Läs mer >>>

attraktiv arbetsgivare